OSTEOPATI

Osteopati är en effektiv och behaglig behandlingsform för många olika problem, alltifrån rygg- och nackproblem, ischias, huvudvärk, knä- och axelproblem till mag- och tarmbesvär, stress och graviditetsrelaterade problem.
Oavsett om du har akuta eller långvariga kroniska besvär är osteopati ett bra val.

YOGA

Bli mer närvarande. Medveten. Hantera motgångar bättre. Öka uppmärksamhet & fokus.
Skapa balans & motståndskraft.
Yoga hjälper dig att öka din styrka och rörlighet, flexibilitet och uthållighet, både i kroppen och sinnet. Du lär dig hantera stress och kan rehabilitera och återhämta dig från skada eller sjukdom med hjälp av yoga.

COACHING

Något som skaver? Behöver du förändring? Stressad? Utbränd? Fastnat i gamla hjulspår?
Att få vägledning, stöd eller inspiration till att ta nya steg i livet, hitta ny kraft och energi, hantera stress eller bryta ohälsosamma vanor är guld värt. Du vet kanske vart du vill, men inte hur du tar dig dit. Eller så har du ingen aning, du vet bara att något behöver förändras. Då behöver man en kartläsare, eller en guide för att hitta sin egna inre karta.

KOMMANDE KURSER

  • Gravidyoga Kurstarter våren 2019: 20 jan, 3 mars, 7 april, 19 maj

    Med gravidyoga skapar du lugn och styrka under graviditeten samtidigt som du kan förbereda dig både fysiskt och mentalt inför förlossningen, samt för tiden efter. Yogan är speciellt utformad för dig som är gravid med lugna, skonsamma, stärkande och avlastande övningar. Liten grupp ger hög kvalité och personlig guidning.