Förberedelse, lugn & styrka

Med hjälp av gravidyoga kan du skapa lugn och styrka under graviditeten, samtidigt som du kan förbereda dig både fysiskt och mentalt inför förlossningen, samt för tiden efter.

Yogan är speciellt utformad för dig som är gravid och är en lugn och metodisk form av yoga med skonsamma, stärkande och avlastande övningar. Passar både dig som aldrig har provat yoga förut, och dig som är van utövare.

Stort fokus läggs också på andning och andningstekniker, rörelser som förbereder kroppen inför förlossning samt avslappning. Med speciellt anpassad yoga för graviditet kan du tryggt bygga styrka och uthållighet samt lära dig hur du aktivt slappnar av, vilket kan hjälpa kroppen att snabbt återhämta sig och samla kraft, exempelvis under förlossning. Det spelar ingen roll om du aldrig har tränat förut eller är van att träna, du gör allt efter dina egna förutsättningar och vid behov, ex foglossning, finns individuella anpassningar.

Gravidyoga ger dig lugn, styrka och närvaro under en ganska omvälvande period i livet. Den ger dig också möjlighet att knyta an till bebisen på ett fint sätt redan i magen. 

Tid: Söndagar kl 9:30, 70 min
Plats: Bilgatan 20, markplan.
Investering: 5-veckors kurs, 1125:-
Kursstarter:
24 november (uppehåll 1/12)
2020:
19 januari
23 februari (uppehåll 8/3)
5 april (påsk: 12/4 flyttas till 13/4)
17 maj (uppehåll 12/6)

Frågor & bokning: gravid@elinfahlgren.se eller 0706-94 72 68

Du kan också boka din plats här: