Förberedelse, lugn & styrka

Med hjälp av gravidyoga kan du skapa lugn och styrka under graviditeten, samtidigt som du kan förbereda dig både fysiskt och mentalt inför förlossningen, samt för tiden efter.

Yogan är speciellt utformad för dig som är gravid och är en lugn och metodisk form av yoga med skonsamma, stärkande och avlastande övningar. Passar både dig som aldrig har provat yoga förut, och dig som är van utövare.

Stort fokus läggs också på andning och andningstekniker, rörelser som förbereder kroppen inför förlossning samt avslappning. Med speciellt anpassad yoga för graviditet kan du tryggt bygga styrka och uthållighet samt lära dig hur du aktivt slappnar av, vilket kan hjälpa kroppen att snabbt återhämta sig och samla kraft, exempelvis under förlossning. Det spelar ingen roll om du aldrig har tränat yoga förut eller är van att yoga, du gör allt efter dina egna förutsättningar och vid behov, ex foglossning, finns individuella anpassningar.

Gravidyoga ger dig lugn, styrka och närvaro under en ganska omvälvande period i livet. Den ger dig också möjlighet att knyta an till bebisen på ett fint sätt redan i magen. 

COVID-19
Vi är i en mycket stor lokal med gott om avstånd till varandra. Mattor och block desinfekteras/spritas noggrant både före och efter. Handsprit finns tillgängligt.
Du tvättar händerna när du kommer och när du går och vi håller avstånd till varandra.
Tar du med egen matta se till att den är rengjord innan du kommer.
Blir du sjuk stannar du hemma och får ta igen missat tillfälle i nästkommande kurs.

Tid: Nästa kursstart våren 2022
Plats: Bilgatan 20, markplan.
Investering: 5-veckors kurs, 1125:-
Kursstarter:
Datum & dag kommer närmre kursstart

Frågor & bokning: gravid@elinfahlgren.se eller 0706-94 72 68

 

Du kan också boka din plats här: